Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Cu mândrie, PROFI

Profi este compania românească de retail modern cu cea mai mare extindere în teritoriu și cu un ritm de creștere încă neegalat în țara noastră. În mai 2019, a devenit prima rețea cu mai mult de 1000 de magazine amplasate în aproape 500 de localități din toate județele și municipiul București iar în decembrie 2021 depășea 1500 de magazine.
Extinderea continuă cu sute de noi magazine în fiecare an. Din 2017, rețeaua este deținută de Mid Europa Partners (MEP), unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. Mid Europa a preluat Profi de la fondul de investiții Enterprise Investors printr-o tranzacție record în retail-ul românesc, contra sumei de 533 milioane euro. Mid Europa are o experiență deosebită în domeniile healthcare și retail, deținând printre altele, reputatele centre medicale Regina Maria din România și, până nu demult, lanțul de supermarketuri Zabka, cu peste 2600 de magazine, în Polonia, rețea pe care a crescut-o cu peste 500 de magazine pe an.

1600

Magazine

694

Magazine Partener

25000

Angajati & Parteneri

Profi, furnizor al Casei Regale a României

În 2021, recomandarea făcută Familiei regale de către Comitetul particular de experți și livrările făcute către Casa Regală timp de mai bine de un an au făcut ca rețelei PROFI Rom Food să îi fie conferită calitatea de Furnizor al Casei Regale a României, pentru produse alimentare și nealimentare.
Dobândirea acestui statut reprezintă o recunoaștere a faptului că serviciile și produsele companiei au fost solicitate și apreciate de către Casa Regală a României. Calitatea de furnizor al Casei Regale a României reprezintă o dovadă în plus a muncii și contribuției fiecărui membru al echipei PROFI la succesul obținut.

sigla casa regala

profi super brand premiu

Recunoaștere Superbrands

Statutul de Superbrand confirmă recunoașterea unui brand pe o piață, îi adaugă prestigiu și reasigură consumatorii sau partenerii de afaceri despre faptul că alegerea lor este corectă din perspectiva unei reputații impecabile, construite constant și creativ.
Acest statut este acordat printr-un proces complex de evaluare în cadrul căruia etapele esențiale sunt jurizarea asigurată de către 30 de profesioniști din industrii reprezentative, care decid lista scurtă a brandurilor ce intră în etapa a doua de evaluare, respectiv, cercetarea de piață pe consumatori, derulată în parteneriat cu o reputată firmă de specialitate.

Magazine PROFI

Rețeaua Profi se dovedește extrem de flexibilă și inovatoare, operând cu magazine proprii, cât și partener, în format Super, City, GO și Loco.
Prin formatul Loco, Profi a devenit primul retailer din România care se adresează consecvent zonelor din afara marilor aglomerări urbane.
În 2021, aproximativ 1 milion de clienți au călcat pragul magazinelor Profi în fiecare zi pentru a se bucura de cele până la 6000 de produse pe care le găsesc aici la unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață.
Profi încurajează producția locală, circa 80% din sortiment fiind produs în România. Succesul rețelei se datorează și numărului din ce în ce mai mare de branduri proprii, care tind să se apropie de 20% din totalul produselor.

Valorile companiei

Respect, responsabilitate, onestitate sunt valorile noastre, angajamentele de bază ale companiei și reflectă modul în care ne raportăm la cei din jur – colegi, clienți, parteneri.
Fie că e vorba de acel „bună dimineața” spus când ajungem la serviciu, fie că e ajutorul acordat unui client sau unui coleg, toate sunt întruchipări ale valorilor pe care le respectăm. Pentru că lucrurile acestea, făcute zi de zi, construiesc echipa care determină evoluția Profi ca business creat de oameni, pentru oameni. De cele mai multe ori lucrurile simple sunt cele care au cel mai mare impact.
Dacă în 2019, Profi se clasa printre primii trei angajatori din retail-ul românesc, în 2021 a trecut pe primul loc, cu peste 25.000 de angajați proprii și în magazine partener, desfășurându-și activitatea inspirați de aceste valori.

Sărbătorim 20 ani de Profi și vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi în fiecare zi. La mulți ani!

Abonează-te la newsletter